vrijdag 13 maart 2015

Online Marketing Nederland Waarom Succesvolle Online Marketeers Investeren In Online En Offline Cursussen

Foto
Online Marketing Nederland Waarom Succesvolle Online Marketeers Investeren In Online En Offline Cursussen

Waarom Succesvolle Online Marketeers Investeren In Online En Offline Cursussen

Ik heb vaker op een van mijn blogs geschreven over de noodzaak om als serieuze online marketeer of als serieuzeonline network marketeer je te blijven bijscholen en waarom het belangrijk is om elke dag,7 dagen per week minimaal 30 minuten te lezen en 30 minuten per dag naar audio te luisteren, mijn favoriete audios zijn momenteel podcasts van een van s werelds meest succesvolle online marketeer Justin Verrengiaweird entrepreneurs met drie maal per week, namelijk op maandag en op woensdag en op vrijdag interviews van 30 minuten met s werelds meest succesvolle entrepreneurs.
Ook als men echt succesvol is in de online marketing Branche lezen de meest succesvolle online en offline marketeers echt nog elke dag, zoals David Wood in een VIDEO uitlegt.
Een aantal van mijn all time favoriete boeken staan hier aan de rechterkant, voor meer informatie gewoon op de afbeelding van de boeken klikken!

Online Marketing Nederland 

FotoDavid Sharpe
In een recente blogpost heb ik geschreven over dat traditionele network marketing niet meer werkt, maar of je nu een echte die hard networker bent of eenonline marketeer of juist die persoon die erover zit te denken om geld te gaan verdienen op het internet, je ontkomt niet aan het (bij) scholen van jezelf!
Het is een feit dat de meeste personen in Nederland die zich bezig houden metnetwork marketing of online marketing echt geen flauw benul hebben hoe ze dagelijks aan nieuwe leads ( moeten) komen,  leads zijn personen die eventueel geïnteresseerd zouden kunnen zijn in je business. Om echt geld te gaan verdienen met network marketing moet je minimaal 2 nieuwe klanten en of 2 nieuwe personen voor je business binnen brengen, dit is de "wet van de grote getallen"en geloof me 98% van alle online en offline network marketeers in Nederland heeft echt geen flauw benul hoe dit moet.
Die zijn al blij met een of twee nieuwe klanten per maand of twee nieuwe personen voor hun business per maand, en de meeste halen dit nog niet eens! Lees maar eens mijn berichthierover en waarom het bijna onmogelijk is om realistisch geld te verdienen met traditionele network marketing.

Foto
Succesvolle marketeers thuis bij David Sharpe In Saint Petersburg Florida Afgelopen week

David Sharpe Zijn Missie Is Het Trainen Van Marketeers

Op de foto hierboven staan, behalve David Sharpe onderaan rechts, ook, bovenaan rechts, Paulo Barroso een voormalige copy shop medewerker uit Londen, trouwens getrouwd met een Nederlandse.
Kijk maar eens op de Facebook pagina van Paulo dan zie je dat hij "echt" bestaat.Net zo als David Sharpe natuurlijk, zijn Facebook pagina vindt je HIER.
Ik heb al vaker geschreven over David Sharpe, (ex) mede oprichter van empower network, waar hij vorig jaar maart afscheid nam wegens ernstige gezondheid problemen, Hij wil zich nu volledig richten op het kleinschalig coachen van online marketeers en offline marketeers, gewoon bij hem thuis, het kost een paar centen maar dan wordt je getraind door de mede oprichter van empower network, momenteel een va s werelds meest succesvolle online network marketing organisaties met vorig jaar meer dan een $100.000.000 aan omzet! Tja leer van succesvolle entrepreneurs om zelf succesvol te worden, ik had er afgelopen week heel graag bij willen zijn!
Hier de eerste video van David Sharpe sinds vorig jaar maart veel kijkplezier!


Online Marketing Nederland Waarom Succesvolle Online Marketeers Investeren In Online En Offline Cursussen

Je regelmatig bijscholen als serieuze online marketeer of als serieuze network marketeer is een van de peilers van je business en van je eigen toekomst. Ik wil niet te diep op ingaan op waarom lezen en het luisteren naar audio elke dag enorm belangrijk is maar neem maar van mij aan dat dit je leven kan veranderen!
Zeker als online marketeer is het belangrijk om trainingen te volgen, maar dan wel van s werelds meest succesvolle online marketeers, niet alleen de know how is van levensbelang voor je business, maar denk ook eens aan de contacten die je er aan overhoudt!
Ik heb net een marketeers cruise geboekt voor januari 2016, al varend langs tropische eilanden ontmoet je  s werelds meest succesvolle marketeers en wordt je door hun persoonlijk en in kleine groepen getraind, kijk er erg naar uit!
Zo, je weet nu waarom het belangrijk is om regelmatig trainingen te volgen en dan nog het liefst van succesvolle marketeers, maar ook dat het deelnemen aan trainingen de pijlers zijn voor je online en of offline succes.
Duidelijker kunnen wij het niet uitleggen en als jij wilt gaan beginnen met online marketing, en een team zoekt die regelmatig gezellige bijeenkomsten in Nederland en in België organiseert en die realistische successen boekt met dit bewezen systeem dan klik je nu op de neer info afbeelding hieronder, je hebt nu de mogelijkheid om ons en empower network de komende dagen uitvoerig te testen, klik nu op de meer info knop en heb je nog vragen stel ze hieronder we reageren altijd binnen 24 uur, beloofd.
Ik heb je hulp nodig! Ik zal het zeer waarderen als je deze blogpost wilt delen met anderen, het helpt mij enorm! Alvast hartelijk dank hiervoor!

Foto
Foto

Geen opmerkingen:

Een reactie posten