zaterdag 14 maart 2015

De Ultieme Kracht Van Een Team In De Online Marketing Branche

Foto
De Ultieme Kracht Van Een Team In De Online Marketing Branche

De Ultieme Kracht Van Een Team

Het is geen geheim dat de meeste mensen die beginnen metonline marketing, ook wel internet marketing genoemd, er binnen een aantal maanden weer mee stoppen, vaak negatief over deze branche, ik wil vandaag dieper in gaan op de redenen waarom deze personen zijn gestopt en waarom de meeste geen succes hebben met online marketing.

De meest voorkomende redenen waarom mensen stoppen met online marketing

  1. De meeste mensen stoppen omdat ze niets verkocht hebben, anders gezegd, ze hebben niets verdiend.
  2. Veel mensen denken dat ze in de online marketing business binnen een paar weken al gigantische bedragen verdienen, niets is minder waar.
  3. Veel mensen beginnen met online marketing en denken dat ze geen tijd en geen geld hoeven te investeren, ook hier geldt, niets is minder waar.
  4. Veel mensen denken als men begint met online marketing dat even een post op Facebook plaatsen genoeg is om geld te gaan verdienen met online marketing, niets is minder waar.
  5. De meeste die stoppen hadden zich nooit aangesloten bij een succesvol team.

Dit zijn maar een aantal redenen waarom de meeste mensen geen succes zullen hebben met online marketing, maar de meest belangrijke redenen waarom de meeste personen stoppen met deze fantastische branche, is het je niet aansluiten bij een succesvol team, waarom dit zo enorm belangrijk is? Kijk eens naar de ze video, van een enorm succesvol team binnenin de firma waar wij ook al jaren mee werken, de unstoppable family, veel kijk plezier.


Het zal je opgevallen zijn dat het er niet alleen gezellig toe gaat op deze bijeenkomsten, die trouwens net zo als wij de SIM powerteam die organiseren in Nederland en in België, maar dat s werelds meest succesvolle marketeers je trainen en je op de hoogte brengen van de meest recent marketing technieken die werken maar ook, en niet onbelangrijk, die dingen die allang niet meer werken. Voor alle duidelijkheid de organisatie waar wij mee werken organiseert eigen grote zogenaamde live events in oa Amerika, zoals dit weekend in Las Vegas, maar mmestal 5 dagen daarvoor organiseren de eigen teams, zoals het team in de video, eigen events, waar je als je bij het team hoort, onder bepaalde voorwaarden uitgenodigd wordt en waar je de beste trainingen krijgt maar ook ondersteuning en motivatie en zo veel meer, het is moeilijk te verwoorden, beter is het zelf mee te maken, de mensen, de trainingen de leaders, de producten en zo veel meer.

Meer en meer mensen beginnen met online marketing

Maar het belangrijkste is als je wilt gaan beginnen met online marketing is het aansluiten bij een Nederlands sprekend team die ook lokaal, dus in Nederland en in België bijeenkomsten organiseert,waar jij de meest recente informatie krijgt, de kans hebt om succesvolle mensen te ontmoeten die je alles kunnen vertellen over onze business en de mogelijkheden om zelf ook stap voor stap succes te gaan krijgen met onze fantastische business, omgeef je met succesvolle gelijkgezinde mensen, er gaat een wereld voor je open, beloofd, en natuurlijk begint iedereen met online marketing om het geld verdienen maar op een gegeven moment is geld verdienen alleen niet meer het aller belangrijkste in je business.

Andere mensen helpen om succesvol te worden met online marketing is de beste manier om een stabiele business op te bouwen.

Online marketing is eigenlijk het beste van twee verschillende marketing werelden een perfecte combinatie

We krijgen veel mensen uit de network marketing branche, hieronder vindt je een korte beschrijving waarom network marketing niet werkt en wie ij zijn en wat wij doen en hoe, daaronder de video van de organisatie waar wij voor promoten, neem de tjd, maak aantekeningen inmiddels al de video van het jaar met een hele duidelijke uitleg waarom network marketing niet werkt en waarom ons systeem , online marketing in combinatie met offline marketing werkt en waarom iedereen dit kan.

Als mensen op een van onze bijeenkomsten komen en voor het eerst zien hoe eenvoudig het eigenlijk is en dat je niet een topverkoper hoeft te zijn en niet een marketing genie hoeft te zijn omELKE DAG nieuwe personen in je organisatie te krijgen en dat geheel automatisch, geen verkoop aan eigen familie, vrienden of kennissen, geen sponser gesprekken via de telefoon, niet uren in de auto op weg naar een demonstratie waar van je denkt dat er 20 mensen komen en er dan achter komen dat er maar 2 zitten, waarvan een de gastvrouw is die de party super professioneel georganiseerd heeft. Niks van dit alles, het kan heel eenvoudig zijn een systeem met de hele wereld als je potentiële klant, met de allerbeste producten waar daadwerkelijk echt veel vraag naar is die niet een vermogen kosten met een organisatie die elke 3 maanden geweldige internationale bijeenkomsten organiseert waar duiznden en duizenden gelijkgezinde positieve personen komen die je ondersteunen en motiveren, waar teams zoals wij, de SIM power team op lokaal niveau in Nederland en in België regelmatig gezellige bijeenkomsten organiseert waar je de nieuwste marketing technieken leert en waar je trainingen krijgt van s werelds beste en meest succesvolle marketeers. Een organisatie waar de mensen in de voorgrond staan en waarbij duizenden mensen van over de hele wereld hun leven hebben zien veranderen emotioneel en zeker ook financieel.Een organisatie die al een aantal jaren bestaat en zich bewezen heeft en die alleen vorig jaar al meer dan $126.000.000 omgezet heeft met producten met 100% commissie, dus van elk product die voor jouw verkocht wordt, jij je leest dit goed, die voor jouw verkocht worden ontvang jij elke vrijdag 100% provisie, we betalen elke vrijdag uit!

Maar neem even de tijd om de volgende video te bekijken opgenomen in Escazu, Costa Rica speciaal voor all negatieve opgebrande (ex-) networkers, veel kijkplezier!



Duidelijker kunnen wij het niet uitleggen en als jij wilt gaan beginnen met online marketing, en een team zoekt die regelmatig gezellige bijeenkomsten in Nederland en in België organiseert en die realistische successen boekt met dit bewezen systeem dan klik je nu op de neer info afbeelding hieronder, je hebt nu de mogelijkheid om ons en empower network de komende dagen uitvoerig te testen, klik nu p de meer info knop en heb je nog vragen stel ze hieronder we reageren altijd binnen 24 uur, beloofd.
So, here you have it!

De Ultieme Kracht Van Een Team In De Online Marketing Branche 

Foto

Foto


Geen opmerkingen:

Een reactie posten